Skala Kapasitas
10 +

Pengalaman desain

150 +

Teknisi Produksi

4000 +yuta

Nilai Output taunan

img

Kapasitas Produksi

Ruiyang duwe loro pabrik cabang, papat lokakarya, area total 15.000 meter persegi, lan dilengkapi karo printing line produksi, EVA lini produksi lan aksesoris baris produksi. Kapasitas saben wulan saka prau kembung yaiku 1000 potongan, lan 12.000 potongan kanggo papan selancar kembung.

oem1

Kemampuan ngrancang

Ruiyang wis setya kanggo desain lan produksi prau kembung, papan selancar kembung lan produk liyane meh 20 taun, nyedhiyakake layanan profesional kanggo atusan perusahaan lan pelanggan ing saindenging jagad, kalebu TAKACAT, VETUS, SARAY, CRAKEN lan peralatan olahraga banyu sing kondhang. merek. Miturut syarat khusus kanggo OEM utawa ODM, luwih saka sepuluh desainer sing berpengalaman bakal nggawe produk sing paling kompetitif kanggo sampeyan!

Pangiriman

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30-45 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Sawise kontrak dirembug lan ditandatangani, kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen wektu timbal ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, mangga negosiasi maneh syarat sampeyan karo perwakilan penjualan. Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo gawe marem kabutuhan lan ing paling kasus iya.

Konsultasi saiki
3
1
2
Rega

Ruiyang duwe rantai pasokan sing ndhukung produksi lengkap, nggawe kita luwih nguntungake babagan rega. Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane. Sampeyan bakal nampa dhaptar rega paling anyar yen sampeyan tekan kanggo informasi luwih lengkap.

Konsultasi saiki
After Sales Service
Layanan Sawise Sales

Saben produk sing diprodhuksi dening Ruiyang ngalami pengawasan ketat bahan mentah, kontrol produksi lan inspeksi produk rampung. Produk utama wis entuk sertifikasi CE, TÜV lan liyane. Kita janji tenan yen kabeh produk dijamin sajrone 2 taun, lan kita ndhukung layanan sawise-sales sajrone periode garansi kanggo ngatasi masalah sampeyan!

Layanan purna jual kanthi sepenuh ati
Ayo sampeyan ora kuwatir!

Konsultasi saiki