Weihai Ruiyang Boat Development Co., LTD melu ing China International Consumer Products Expo

Tanggal 10 Mei, Pameran Barang Konsumen Internasional China pisanan rampung ing Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Hainan. Gunggunge 1,505 perusahaan lan 2,628 merek konsumen saka 70 negara lan wilayah melu ing Expo 4 dina, nampa luwih saka 30,000 panuku lan pengunjung profesional sing kadhaptar kanthi jeneng asli, lan luwih saka 240,000 pengunjung mlebu ing Expo. Minangka siji-sijine perusahaan kapal, Weihai Ruiyang dipilih dadi delegasi pameran Shandong.

Ing pameran iki, Weihai Ruiyang nggawa loro produk populer, Tour seri Papan dayung karet lan RY-BD inflatable boat. Kaloro produk kasebut narik kawigaten para pelanggan saka saindenging jagad kanggo ngunjungi sanalika katon. Stasiun TV Shandong, Stasiun TV Hainan, Qilu Evening News lan media liyane teka kanggo wawancara, lan tekan niat kerjasama awal karo pedagang Polandia lan Prancis ing papan kasebut, lan duwe komunikasi sing jero karo pembeli domestik lan pemasok bahan mentah.


Wektu kirim: Jun-22-2021