Paddle Expo, Nuremberg, Jerman, 2018

1

Saka 5 nganti 7 Oktober 2018, Weihai Ruiyang Boat Development Co., Ltd. rawuh ing pameran dayung internasional ing Nuremberg, Jerman. Pameran kasebut minangka pameran perdagangan olahraga banyu internasional kanggo kayak, kano, prau karet, prau hiking, papan paddle lan peralatan. Iki minangka pameran olahraga banyu paling gedhe ing Jerman kidul. Pameran iki dianakaké ing Nuremberg, Jerman wiwit taun 2003. Dianakaké bebarengan karo sup Expo. Pameran kapindho diarani paddleexpo, yaiku kanumesse + sup Expo = paddleexpo, Dadi eksposisi olahraga dayung banyu profesional nyata.

Weihai Ruiyang Boat Development Co., Ltd. kanthi teliti nyiapake papan selancar lan prau kembung wis dadi sorotan ing industri sing padha. Desain sing apik lan presisi pemotongan sing tepat narik akeh pedagang Cina lan manca kanggo mandheg lan nonton, konsultasi lan rembugan, lan tekan tujuan tuku ing situs kasebut.

Pameran iki ora mung pesta kanggo industri, nanging uga lelungan panen. Ndadekke maneh pendapat terkenal saka akeh pangguna pungkasan lan panganyang. Ing basis iki, kita bakal luwih ngoptimalake rincian produk.

Ing taun anyar, Weihai Ruiyang boat wis ngrambah pembangunan long-term ing industri Manufaktur prau, karo pembangunan anteng lan akumulasi account tartamtu. Kita uga bakal terus nambah sistem manajemen, nyepetake proses mbangun merek, kanthi rasional ngadhepi panjaluk pasar, lan nggawe produk sing luwih berkualitas kanggo nglayani para pelanggan.


Posting wektu: May-26-2018