Pameran Dagang Guangdong 2018.

1

Pameran Impor lan Ekspor China kaping 123 ing 2018 (sabanjuré diarani minangka Pameran Kanton musim semi 2018) bakal dianakaké ing telung fase. Wektu bukaan yaiku saka 5 April nganti 5 Mei 2018 ing Guangzhou, lan saben fase suwene limang dina. Canton Fair bakal dianakake ing Pazhou Pavilion.

Guangzhou Pazhou Exhibition Hall dibukak upacara. Minangka "barometer" lan "angin baling-baling" perdagangan manca China, Canton Fair narik kawigaten para pelanggan saka luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindhenging donya kanggo kumpul ing Guangzhou saben taun kanggo ijol-ijolan bisnis lan nambah paseduluran. Iki dikenal minangka "pameran pisanan China".

Tahap pisanan saka 2018 spring Canton Fair: April 15-19

Area pameran kalebu peralatan rumah tangga, barang konsumen elektronik, produk elektronik lan listrik, produk komputer lan komunikasi, mesin lan peralatan gedhe, mesin cilik, hardware, piranti, sepeda, sepeda motor, onderdil mobil, bahan bangunan lan dekoratif, fasilitas sanitasi, produk lampu, produk kimia, kendaraan (outdoor), mesin teknik (outdoor), area pameran impor, lsp.

Tahap kapindho ing 2018 spring Canton Fair: April 23-27

Tampilan peralatan pawon, keramik saben dina, kerajinan keramik, dekorasi omah, kerajinan kaca, perlengkapan festival, dolanan, hadiah lan hadiah, jam tangan, kacamata, perlengkapan rumah tangga, peralatan perawatan pribadi, perlengkapan kamar mandi, kerajinan wesi anyaman lan rotan, perabotan, produk kebon, produk wesi lan watu (outdoor) lan wilayah pameran liyane.

Tahap katelu saka Pameran Kanton musim semi 2018 yaiku saka 1 Mei nganti 5 Mei

Wilayah pameran kalebu busana pria lan wanita, jeroan, olahraga lan busana luang, busana bocah-bocah, aksesoris lan aksesoris, wulu, kulit, mudhun lan produk, bahan mentah lan kain tekstil, sepatu, tas, karpet lan permadani, tekstil rumah tangga, kantor. alat tulis, produk lokal, panganan, obat-obatan lan produk perawatan kesehatan, peralatan medis, bahan konsumsi, busana, produk rekreasi olahraga lan pariwisata, lsp.

Weihai Ruiyang Boat dipamerake sawetara produk ing pameran, kalebu SUP paddle Board, inflatable boat, single fishing boat lan Kayak, etc. katon ing pameran, produk kita ing proses nganyarke mbayar manungsa waé liyane kanggo kualitas produk, supaya menehi pelanggan pengalaman sing luwih apik.

Narik kawigaten konsultan kaetung mandheg kanggo nonton acara, Staff kita kasebut kanthi teliti, njawab saben consultant wis mamang, lan saiki panggunaan, nggawe konsultan bisa luwih ing-ambane pangerten produk kita, kita ngerti Enterprises industri ing kauntungan padha, kanggo ndeleng pangembangan industri sing relevan.

Iku kesenengan kita kanggo rawuh ing Canton adil, kita bisa liwat platform iki, kanggo duwe kesempatan kanggo introduce produk kita kanggo kabeh wong, supaya everyone ngerti bab perusahaan kita, ngerti produk kita, mangsa kita bakal rui Yang boats bakal luwih diwasa. lan sikap profesional, kanggo nyedhiyani produk luwih apik lan luwih kualitas kanggo industri prau, kanggo industri prau ing mangsa.


Posting wektu: May-26-2018