Kabar

  • Weihai Ruiyang Boat Development Co., LTD participated in China International Consumer Products Expo

    Weihai Ruiyang Boat Development Co., LTD melu ing China International Consumer Products Expo

    Tanggal 10 Mei, Pameran Barang Konsumen Internasional China pisanan rampung ing Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Hainan. Gunggunge 1,505 perusahaan lan 2,628 merek konsumen saka 70 negara lan wilayah ...
    Waca liyane
  • 2018 Guangdong Trade Exhibition.

    Pameran Dagang Guangdong 2018.

    Pameran Impor lan Ekspor China kaping 123 ing 2018 (sabanjuré diarani minangka Pameran Kanton musim semi 2018) bakal dianakaké ing telung fase. Wektu bukaan yaiku saka 5 April nganti 5 Mei 2018 ing Guangzhou, lan saben fase suwene limang dina. The...
    Waca liyane
  • Paddle Expo, Nuremberg, Germany, 2018

    Paddle Expo, Nuremberg, Jerman, 2018

    Saka 5 nganti 7 Oktober 2018, Weihai Ruiyang Boat Development Co., Ltd. rawuh ing pameran dayung internasional ing Nuremberg, Jerman. Pameran kasebut minangka pameran perdagangan olahraga banyu internasional kanggo kayak, kano, boa karet ...
    Waca liyane
  • 2017 Shanghai YachtShow

    2017 Shanghai YachtShow

    Saka April 26 kanggo 29, 2017, 2017 Shanghai International Yacht Show dianakaké ing Shanghai New International Expo Center kasil rampung. Ana paviliun W3, W4, W5 + alun-alun ruangan ...
    Waca liyane
  • 2015 Weihai fishing gear Exhibition

    Pameran peralatan pancing Weihai 2015

    2015 China (Weihai) spring fishing gear pameran lan Aksesoris Expo dianakaké ing Weihai International Convention lan Exhibition Center saka April 10 kanggo April 12 ing 9 am ing April 10. Ing kamar pameran iki, fishing rod, fishing li ...
    Waca liyane