freesuq_ab_011

Perahu Weihai Ruiyang

Weihai Ruiyang Boat Development Co., Ltd. didegaké ing taun 2004, minangka produk kapal sing misuwur ing industri, perusahaan pangembangan barang olahraga banyu. We are utamané melu ing pembangunan, produksi lan dodolan papan selancar kembung, prau PVC kembung, prau fiberglass lan prau aluminium. Perusahaan iki nduweni telung pabrik, kanthi area luwih saka 10.000 meter persegi, kanthi luwih saka 150 teknisi produksi lan nilai output taunan 40 yuta. Kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun ing produksi lan desain, Ruiyang wis mbentuk sistem manajemen sing nggabungake desain, produksi, pasokan, penjualan lan layanan.

Ekspansi Saluran

Ing taun-taun pungkasan, kita wis melu luwih saka 30 pameran prau ing omah lan ing luar negeri, nuduhake keanggunan perusahaan kapal Cina.

about (1)
about (3)
smart
22

Strategi Perusahaan

Minangka pangembang prau paling wiwitan ing Weihai, kita uga dadi pangembang prau pisanan sing pindhah menyang segara kanggo nanggepi strategi "arep metu" nasional. Wiwit diadegake, Ruiyang wis setya mbangun pasar global kanthi perspektif global. Ngandelake kabijakan perdagangan sing sarujuk Weihai lan kaluwihan pelabuhan sing trep, kita aktif melu kompetisi internasional. Saiki, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah ing donya, lan kita wis tekan kerjasama strategis karo akeh merek terkenal internasional. 2011, kanggo nanggepi telpon "Internet+", kita nggawe mode "Internet + industri tradisional" kanthi bantuan Amazon, Alibaba lan platform liyane, lan aktif ngembangake saluran online.
1

Produk Seri FREESUN

Ing proses produksi lan desain, kita wis netepi semangat "kerajinan" perusahaan.
Merek lan teknologi minangka daya saing inti perusahaan kita. Pangembangan luwih saka sepuluh taun ndadekake Ruiyang tuwuh saka perusahaan pangolahan OEM dadi pimpinan industri ing desain, R&D, produksi, dodolan lan layanan adhedhasar OEM lan ODM. Kita duwe luwih saka sepuluh desainer sing apik lan berpengalaman lan luwih saka 100 buruh teknis sing berpengalaman, lan produk kasebut kalebu 10 seri papan paddle kembung, kapal kembung lan luwih saka 40 model produk. Ing taun-taun pungkasan, Ruiyang wis nguatake riset lan pangembangan merek dhewe lan ngluncurake merek FREESUN, sing disenengi para pelanggan ing saindenging jagad.
Misi Ruiyang Boats yaiku nyediakake awake dhewe nggunakake tim desain lan pengalaman produksi pirang-pirang taun kanggo nggawe saben produk sing diasilake sampurna, gawe marem pelanggan lan nambah daya saing.
1065595711
403836947
171170299
1853097191