RY2
RY3
RY4

20 taun

Pengalaman manufaktur perahu karet

Babagan kita

Produsen pangembangan kapal paling apik ing China

Weihai Ruiyang Boat Development Co., Ltd. didegaké ing 2004 lan dumunung ing Weihai City, Provinsi Shandong, China. Saiki iku salah siji saka China paling manufaktur prau inflatable. Produk utamane kalebu kapal RIB, perahu naga Haipa, kapal PVC, lsp. Umume seri kasebut lan luwih saka 40 model wis entuk sertifikasi IS09001: 2000 lan CE. Kita wis maintained misi nggawe pelanggan rampung wareg. Pengalaman desain lan produksi taun-taun kita bisa nggawe kapal kanthi kualitas sing luwih dhuwur lan ngupayakake supaya saben kapal metu saka pabrik kita kanthi sampurna.

  • Rega paling apik

  • Wektu Pangiriman

  • Kustomisasi

  • 20+Pengalaman Taun

  • Sawise-Dodolan

  • Kapasitas Produksi

Produk

14 taun pengalaman produksi, Highly experienced lan trampil produksi lan R&D tim

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 4
  • 5
  • 3
  • 7

ANYAR

Salah sawijining produsen paling apik sing duwe spesialisasi ing produksi lan ekspor kapal kembung

Ngomong karo tim kita dina iki

Kita bangga nyedhiyakake layanan sing tepat wektu, dipercaya lan migunani

Consult Konsultasi saiki

mitra

Welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita